GZ-psychologen

Als GZ-psycholoog bij Yes We Can Clinics kun je een wezenlijk verschil maken door jouw bijdrage aan het optimaliseren van de behandelkwaliteit. Je ondersteunt collega’s uit het multidisciplinaire team en bent medeverantwoordelijk voor het monitoren en bewaken van het behandeltraject. Je werkt in deze rol op verschillende locaties van YWCC en hebt een breed takenpakket vol met verantwoordelijkheden én vrijheden.  

Behandelaren over werken bij Yes We Can Clinics

GZ-psycholoog: bewakers van de behandelkwaliteit

Als GZ-psycholoog heb je een belangrijke rol in het bewaken van de behandelkwaliteit en ben je continu bezig met het optimaliseren en verbeteren hiervan. Jouw rol is adviserend en signalerend, waarbij je het behandeltraject monitort en zo nodig bijstelt. Door de nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team, creëer je draagvlak voor het behandeltraject. Ook draag je zorg voor de supervisie en werkbegeleiding van collega-behandelaren. GZ-psychologen bij YWCC worden gelukkig van de vrijheid die zij hebben om op creatieve wijze invulling te geven aan het behandeltraject. Zij spreken de taal van de fellows én van YWCC, waarbij warmte, liefde en tough love centraal staan. 

Samen álles voor de fellow

Yes We Can Clinics werkt volgens een unieke multidisciplinaire aanpak. Alle GZ-psychologen werken dan ook nauw samen met andere zorgspecialisten binnen de organisatie. Dagelijks vinden er multidisciplinaire overleggen plaats. Als GZ-psycholoog ben je aanwezig tijdens de multidisciplinaire overleg momenten, waarbij je verbindend bent en de samenwerking tussen de disciplines bevordert en ondersteunt. Samen met alle andere disciplines zorg je op gelijkwaardig niveau voor een optimale en efficiënte behandelaanpak met maar één doel: alles voor de fellow. 

Werken als behandelaar bij Yes We Can Clinics

Expertiseteams

Bij YWCC behandelen we honderden jongeren per jaar, zowel in een klinische als een ambulante setting. Binnen onze organisatie zijn er expertiseteams die bij complexe casuïstiek beschikbaar zijn voor specifieke vragen en meedenken met de inrichting van het behandeltraject. Zo hebben we bijvoorbeeld interventiespecialisten in het leven geroepen en passen we EMDR toe. Wij geloven als geen ander in de kennis en kunde van onze collega’s en geven hen graag de vrijheid om maatwerk te leveren en de jongeren echt vooruit te helpen in het leven, gebaseerd op hun behoeften. 

In de praktijk

GZ-psychologen worden bij Yes We Can Clinics aangestuurd door de Directeur Operationele Behandelzaken. Je werkt nauw samen met collega’s uit jouw team en het multidisciplinaire behandelteam. Hierin zitten naast behandelaren ook jongerencoaches, psychiaters, behandelcoördinatoren, verpleegkundigen en ervaringsdeskundige counselors en casemanagers. Als GZ-psycholoog werk je ook nauw samen met de teamleiders van de behandelaren, de opleiders van de behandelaren en met de collega’s uit de Yes We Can Academy 

De teams zijn jong, creatief en gedreven. Net als de organisatie. Er is ruimte voor vernieuwing, outside-the-box ideeën en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. 

Collega Mareille over werken als GZ-psycholoog bij Yes We Can Clinics

Opleider Behandelaren Mareille

GZ–Psycholoog, Opleider behandelaren

“Ondersteuning bieden aan jonge, gedreven behandelaren inspireert me ontzettend.”