Oud-fellows in opleiding

Teruggeven wat je hebt gekregen. Oud-fellows van Yes We Can Clinics weten als geen ander precies wat dit betekent. Daarom krijgen oud-fellows de kans om bij Yes We Can Clinics intern opgeleid te worden tot Jongerencoach of Casemanager.

Voor wie

Oud-fellows die 21 jaar of ouder zijn, minimaal twee jaar uit de kliniek of dagbehandeling zijn en goed in herstel zitten ongeacht waarvoor zij zijn behandeld, komen in aanmerking voor een opleiding bij Yes We Can Clinics tot Coach of Casemanager.

Als oud-fellow kun je op basis van jouw levens- en Yes We Can ervaring zonder opleiding of relevant werkverleden solliciteren om opgeleid te worden tot Jongerencoach of Casemanager bij Yes We Can Clinics. Na een goed gesprek ga je onder begeleiding aan de slag in een van deze twee teams en wordt je binnen zeven maanden klaargestoomd om volledig zelfstandig aan de slag te kunnen.

Jongerencoach in opleiding

Als je solliciteert naar de functie van Jongerencoach in Opleiding, dan start je in de Yes We Can Academy. In de Academy leer je Yes We Can Clinics als collega kennen en ga je de benodigde trainingen volgen. Daarna volgt on the job training, waar je de fijne kneepjes van het coachen leert en uitgroeit tot een echte Yes We Can Jongerencoach.

Casemanager in opleiding

Als je aan de slag gaat als Casemanager in Opleiding, dan ga je aan de slag in het Casemanagement team in Waalre. Hier leer je on the job alles dat je moet weten om uiteindelijk volledig zelfstandig aan de slag te gaan als Ervaringsdeskundige Casemanager voor Yes We Can Clinics.

Een andere droombaan?

We kunnen ons voorstellen dat je als oud-fellow supergraag wilt werken bij Yes We Can Clinics, maar misschien wel in een andere functie dan Jongerencoach of Casemanager. Doorgroeien binnen de Yes We Can Healthcare Group behoort altijd tot de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar Counselor, of in een andere ervaringsdeskundige functie terecht komen binnen de groep. Ook is het als oud-fellow uiteraard mogelijk om te solliciteren op alle andere openstaande vacatures als je aan de functie-eisen voldoet en minimaal twee jaar in herstel bent. Bekijk onze openstaande vacatures voor alle mogelijkheden.

Solliciteren

Zie je al helemaal voor je hoe je binnen YWCC wordt opgeleid tot ervaringsdeskundige Jongerencoach of Casemanager en kun je niet wachten om terug te geven wat je hebt gekregen? Solliciteer dan snel op de onderstaande vacatures.

Liever aan de slag in een andere rol?

Bekijk dan al onze andere openstaande vacatures.

Alle openstaande vacatures