Yes We Can Academy

Als je komt werken bij Yes We Can Clinics, kom je niet alleen in een topteam terecht, maar word je ook nog eens intern opgeleid tot een echte Yes We Can'er. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jij optimaal voorbereid aan de slag kan in jouw nieuwe uitdaging binnen een van de meest succesvolle jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten.

Een vliegende start in de YWC Academy

Kom je werken bij Yes We Can Clinics als Coach, Counselor of Behandelaar dan start je in de Yes We Can Academy. Deze is gevestigd in onze kliniek in Hilvarenbeek. De eerste week worden alle deelnemers volledig meegenomen in het ontstaan en de groei van Yes We Can Clinics en gaan o.a. luisteren naar inspirerende levensverhalen van oud-fellows en ervaringsdeskundige collega's. Alle collega's worden volledig bekend gemaakt met de missie en visie van Yes We Can Clinics en natuurlijk onze unieke manier van behandelen.

Alle Coaches, counselors en behandelaren worden opgeleid om de behandeling écht volgens de Yes We Can Clinics methode te kunnen uitvoeren. In het begin ligt de focus daarbij op specifieke trainingen per discipline en daarna gaan zij natuurlijk ook meelopen op de vloer om praktijkervaring op te doen. Daarnaast krijgen zij een werkmap boordevol praktische en belangrijke informatie over hun functie en de behandeling van Yes We Can Clinics.

Na de Academy

De Yes We Can Academy wordt afgesloten met een training Controle Fysieke Beheersing in de laatste week. Tijdens de diplomauitreiking krijgen alle deelnemers een certificaat én een unieke munt, geheel in de stijl van YWCC. Daarna kan je loopbaan bij Yes We Can Clinics écht van start.

Naast de Yes We Can Academy bieden wij álle collega’s ook een ruim aanbod van opleidingsmogelijkheden. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze collega's zich blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak, geven wij ook doorlopend werkbegeleiding, intervisie en supervisie.

Yes We Can Academy Coördinator Sander

Om te zorgen dat alle nieuwe collega’s op dezelfde manier blijven werken en onze missie en visie echt mee krijgen en ook op de juiste manier uit kunnen dragen, hebben we de Yes We Can Academy opgezet.

Lijkt het jou fantastisch om bij Yes We Can Clinics aan de slag te gaan en te profiteren van ál deze mooie ontwikkelmogelijkheden? Bekijk onze openstaande vacatures. Wil je meer informatie over werken bij Yes We Can Clinics of de Yes We Can Academy? Neem dan contact met ons op.