Keukenteam

Voeding speelt een bijzonder belangrijke rol bij Yes We Can Clinics. Niet alleen voor de fellows, maar ook voor de collega's. Ons keukenteam verzorgt dag in dag uit gezonde en lekkere maaltijden voor iedereen bij YWCC.

Ontbijt, lunch en diner

Het keukenteam van Yes We Can Clinics verzorgt dagelijks de maaltijden voor onze fellows én collega’s. Iedere dag stellen zij een overheerlijk en vers menu samen voor het ontbijt, de lunch en het diner. Collega’s krijgen iedere dag een lopend buffet tijdens de lunch en voor de collega’s die niet thuis, maar op het werk eten, staat er dagelijks een lekker diner klaar. De fellows eten op afgesproken tijden, zodat zij daarna weer verder met het programma kunnen gaan. 

Gezond, maar vooral lekker!

Bij Yes We Can Clinics hanteren wij een gezond eten beleid. In de weken dat de fellows bij ons zijn, proberen we de suikerinname bijvoorbeeld zo veel mogelijk te beperken. Het keukenteam streeft ernaar zoveel mogelijk verse, biologische producten te gebruiken. Natuurlijk moet daarbij ook rekening gehouden worden met de doelgroep; een die niet altijd staat te springen om te eten wat de pot schaft. Daarom zorgt het keukenteam voor voeding die niet alleen gezond is, maar vooral ook lekker. Daarvoor heeft een speciale werkgroep samen met een voedingsdeskundige in 2020 het gehele menu van Yes We Can Clinics hierop afgestemd.

Bij Yes We Can Clinics is het keukenpersoneel méér dan alleen degene die het eten verzorgen. De fellows kennen de leden van het keukenteam bij naam en regelmatig komt een fellow in de keuken helpen. 

Onze moderne keuken is gevestigd in onze kliniek in Hilvarenbeek. Het team bestaat uit negen collega’s en staat onder leiding van een chef-kok.

 © foto Dolph Cantrijn
© foto Dolph Cantrijn

Yes We Can Clinics staat voor gezond eten

Eind 2020 schreef het Brabants Dagblad een mooi stuk over het gezond eten beleid van Yes We Can Clinics. Hierin wordt uitgelegd wat werken in de keuken van Yes We Can Clinics inhoudt. Lees het artikel op de site van het Brabants Dagblad.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures (binnen deze discipline).