Verpleegkundigen

Yes We Can Clinics heeft een eigen fantastische medische dienst van maar liefst tien verplegers. Belangrijk voor de behandeling, voor de organisatie, maar vooral voor de fellows.

Méér dan verpleging

Als collega van de medische dienst bij Yes We Can Clinics ben je méér dan een verpleger. Zij denken o.a. mee over gezonde voeding en zijn het aanspreekpunt voor fellows die zich niet lekker voelen. Zij verstrekken de medicatie aan de fellows en verlenen eerste hulp bij kleine ongelukjes.

Verpleegkundigen maken onderdeel uit van het multidisciplinair team en laten verpleegkundige processen naadloos aansluiten op de werkzaamheden van het behandelteam en de activiteiten van de jongeren. De medische dienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig in de kliniek.

In de praktijk

De medische dienst van Yes We Can Clinics bestaat uit gedreven medisch professional, die zich 200% inzetten voor de fellows in de kliniek in Hilvarenbeek. Zij staan onder leiding van een teamleider.

Door onze multidisciplinaire samenwerking zijn onze verpleegkundigen volwaardig onderdeel van ons multidisciplinaire team. Zij nemen deel aan ieder multidisciplinair overleg waarbij rekening wordt gehouden met elkaar en elkaars expertise; collega’s halen het beste in elkaar naar boven voor de beste behandelresultaten. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we op die manier de beste zorg verlenen en het werk uitdagend en afwisselend blijft. Er is ruimte voor vernieuwing, out-of-the-box ideeën en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen het team. Bij indiensttreding start je in de Yes We Can Academy, zodat je volledig bekend raakt met de organisatie.

Collega’s over werken als verpleegkundige bij Yes We Can Clinics

Als verpleegkundige bij Yes We Can Clinics heb je een groot aandeel in de behandeling van de jongeren in de kliniek. Het persoonlijke contact met de fellows maakt jouw werk net even anders dan anders.

Onze collega Jenny werkt voornamelijk voor de internationale tak van onze organisatie en vertelt in dit filmpje (in het Engels) wat haar werk zo bijzonder maakt.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures (binnen deze discipline).