Overige topteams

Naast iedereen die direct contact heeft met onze fellows en hun families, kunnen we niet zonder een ongelofelijk mooi team dat iets meer achter de schermen van de behandeling werkt. Bij Yes We Can Clinics hebben we dan ook verschillende stafafdelingen: planning & organisatie, zorgadministratie, receptie, secretariaat, contract- en relatiebeheer, financiële administratie, HR, recruitment, kwaliteit en beleid, communicatie en online.

De verschillende stafafdelingen van Yes We Can Clinics hebben natuurlijk zeer uiteenlopende expertises. Allen zetten zij hun specialiteiten in om de levens van onze fellows en hun families positief te veranderen.

Receptie

Op ons hoofdkantoor in Waalre en in de kliniek in Hilvarenbeek hebben wij een receptie. De lieve dames werkzaam aan de receptie zijn het visitekaartje van Yes We Can Clinics; zij zijn de eerste die je spreekt of ziet bij YWCC als collega, fellow, familie of gast.

Monique over werken bij Yes We Can Clinics

Als receptioniste in Waalre

"Ik werk alweer flink wat jaren bij Yes We Can Clinics en vind nog elke dag dat ik de leukste baan ter wereld heb! Ik heb leuke banen als secretaresse gehad hoor, bij diverse bedrijven, maar het werken bij YWCC ligt me echt zo na aan het hart."

Marianne over werken bij Yes We Can Clinics

Als receptioniste in de kliniek

Als je ooit door Marianne ontvangen bent in onze kliniek, dan zal je haar ongetwijfeld nooit meer vergeten. De warmte die ze uitstraalt en haar altijd oprechte, betrokken en vriendelijke benadering zorgen ervoor dat iedereen die bij Yes We Can binnenloopt, zich meteen thuis voelt.

Planning & Organisatie

Zowel op ons hoofdkantoor in Waalre als in de kliniek in Hilvarenbeek zijn verschillende collega’s werkzaam als Planning en Organisatie coördinatoren. Naast administratieve werkzaamheden, dragen zij o.a. zorg voor de planning van de agenda’s van behandelaren, behandelcoördinatoren, counselors, jongerencoaches, casemanagers en psychiaters.

Planning & Organisatie bij Yes We Can Clinics

Wat zij doen en waarom

"Op de afdeling Planning & Organisatie in de kliniek werken we met ons team aan de planning voor de fellows. Geen dag is hetzelfde bij YWC. Daarom is het goed dat wij allemaal van puzzelen houden."

Secretariaat

De collega’s van het secretariaat op ons hoofdkantoor in Waalre regelt de planning van de intakes, de eindgesprekken en het ouderprogramma. Hiermee nemen zij de agendaplanning van de casemanagers, psychiaters, familiecounselors en behandelcoördinatoren uit handen, zodat zij zich volledig op de fellows en hun families kunnen richten.

Marianne over werken bij Yes We Can Clinics

Als teamleider receptie en secretariaat Waalre

"Ik ben trots op mijn team en geniet elke dag weer van hun gedrevenheid en enthousiasme om bij YWCC te mogen werken."

Contract- en relatiebeheer

De collega’s van de afdeling contract- en relatiebeheer werken voornamelijk vanuit ons kantoor in Waalre, maar zijn vooral op reis door het hele land. Zij hebben ieder een eigen focusgebied in Nederland, waar zij contacten leggen en onderhouden met belangrijke relaties van Yes We Can Clinics. Denk hierbij aan gemeentes, wijkteams, verzekeraars en doorverwijzers. Dit om onder andere ervoor te zorgen dat jongeren uit elke gemeente in Nederland terecht kunnen bij Yes We Can Clinics. 

Derek over werken bij

"Ons programma is intensief en een mooie mix van behandelingen, groepssessies en sportieve en educatieve activiteiten.”

De zorgadministratie

De zorgadministratie werkt vanuit ons hoofdkantoor in Waalre. Dit team is onder andere betrokken bij het gehele zorgproces, van aanmelding tot declaratie en boekhouding. Ook beantwoorden zij dagelijks vragen van jongeren en families over de vergoeding van zorg. Daarnaast is er veel contact met gemeenten/wijkteams uit heel Nederland en zorgverzekeraars.

De zorgadministratie van Yes We Can Clinics

Wat zij doen en waarom

"De zorgadministratie bestaat uit 8 harde werkers. We zijn allemaal gemotiveerd om het beste resultaat voor de fellow en de organisatie te bereiken, willen vernieuwen en helpen elkaar op die manier vooruit."

Financiële administratie

De financiële administratie regelt alle financiële zaken van de organisatie. Van de salarisbetalingen, kostprijsberekeningen, contracten met zorgverzekeraars tot de jaarbudgetten voor de verschillende afdelingen. En natuurlijk nog véél meer. 

"Bij Yes We Can Clinics 'we work like we don't need the money'!"
- Marion, Hoofd Financiën en Zorgadministratie

HR

Onze collega’s van de HR afdeling werken voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Waalre. De afdeling bestaat uit een personeelsadministratie, HR-specialisten en recruitment. Medewerkers en leidinggevende kunnen bij hen aankloppen voor hulp, antwoorden op vragen en advies.

Kwaliteit en beleid

De stafafdeling kwaliteit en beleid houdt zich binnen Yes We Can Clinics bezig met het ontwikkelen, uitzetten, monitoren en evalueren van het beleid op verschillende vlakken.

"Beleid en regels zijn er voor ons, niet voor de jongeren en ouders. Zodat de zorg op zijn best is. Mijn grote uitdaging is ervoor te zorgen dat we aan alle eisen voldoen én prettig ons werk kunnen doen, waarbij de fellow altijd voorop staat."
- Brigitte, Senior Kwaliteit en Beleidsfunctionaris Yes We Can Clinics

Communicatie

De collega’s van deze afdeling werken vanuit ons hoofdkantoor en de kliniek. Zij houden zich bezig met communiceren in de breedste zin van het woord, richting (toekomstige) fellows en hun families, doorverwijzers en collega’s. 

Director Communications Lena

"Om aan jongeren met problemen en hun ouders te laten zien dat ze niet de enige zijn; dát is waar de communicatieafdeling haar werk voor doet."

Online

Yes We Can Clinics wil aan zo veel mogelijk jongeren en hun ouders laten zien dat er een oplossing is voor psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Online communicatie speelt hier een hele grote rol in.

Hoofd Online Berend Jan

Fantastisch om te zien hoe Yes We Can nieuwe media heeft omarmd!

Multidisciplinair ondersteuningsteam

Het multidisciplinaire ondersteuningsteam (MDOT) ondersteunt de behandelaren in de kliniek van fellows waarbij de behandeling risico loopt, zodat de behandelaar zijn/haar aandacht evenredig kan verdelen onder alle fellows in zijn/haar caseload. Het MDOT is een team met veel ervaring en kan hierdoor ondersteuning bieden, de extra aandacht overnemen en actie ondernemen indien nodig. Het team wordt ondersteunt door een communicatie coördinator.

"Ik heb zelf best wat hulpverlening gehad en vaak de verkeerde keuzes gemaakt in het leven, dus hoop een stukje ervaring mee te geven aan de jeugd, zodat zij met de juiste keuzes een mooie toekomst tegemoet gaan." - Theo, lid van het Multidisciplinair Ondersteuningsteam

Sport- en ontwikkelprogramma

Sport en activiteiten zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling bij Yes We Can Clinics. Onze collega’s van het sport- en ontwikkelprogramma zijn in de kliniek continu bezig met het evalueren en optimaliseren van deze onderdelen van de behandeling.

Opleider Coaches Kevin

"Ik ken tal van momenten waarin ik fellows oprecht heb horen zeggen dat ze sinds een hele lange tijd weer eens trots op zichzelf zijn."

Wil jij ook werk waarin je écht iets betekent voor een ander? Bekijk onze openstaande vacatures.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures (binnen deze discipline).