Jongerencoach Remco

‘’Het werken bij Yes We Can Clinics voelt niet als werk. De community met fellows en collega’s voelt als mijn tweede familie, het is iedere keer weer een soort van thuiskomen. Samen lachen en gek doen, samen huilen en er voor elkaar zijn maar ook samen keihard knokken om aan onszelf te werken en niet op te geven. Niemand staat hier alleen en iedereen mag er zijn zoals hij of zij is. Dat is in mijn ogen de kracht van Yes We Can. Samen streven naar een betere versie van jezelf om aan het einde van de behandeling te kunnen zeggen: ‘Yes We Can!"

Ik heb van dichtbij mogen ervaren wat Yes We Can Clinics betekent heeft voor mijn broertjes, zij hebben beide in de kliniek gezeten. Binnen mijn werk als jongerencoach wil ik dit doorgeven aan fellows en hun families, omdat ik van dichtbij heb meegemaakt dat Yes We Can daadwerkelijk het verschil kan bieden. Iedereen verlangt naar liefde, warmte en veiligheid en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen om elkaar beetje bij beetje mooier en sterker te kunnen maken.’’

Ook werken bij Yes We Can Clinics?

Wil jij een blijvende impact maken op de levens van duizenden jongeren én hun families? Yes We Can Clinics blijft groeien en we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk daarom snel onze vacatures.

Vacatures