Onze recruiter Daphne

Hoi,

Mijn naam is Daphne, en mocht jij geïnteresseerd zijn om te komen werken bij de Yes We Can Healthcare Group, help ik jou heel graag verder. Super dat je nu op onze website bent, want dat betekent dat je nieuwsgierig bent naar wat wij te bieden hebben. Als recruiter geef ik jou graag een kijkje in de Yes We Can Healthcare Group en vertel ik je meer over alle mogelijkheden binnen onze mooie organisatie.

Het lijkt me ontzettend leuk om met je in contact te komen om jouw wensen te bespreken, je vragen te beantwoorden en samen te kijken of er een goede match is. Dat is waar ik in mijn werk de meeste voldoening uit haal, het persoonlijke contact en om jou te helpen aan een toffe job binnen de Yes We Can Healthcare Group.
Wanneer ik jou daarna, als we elkaar collega’s mogen noemen, op de werkvloer zie stralen, dan is mijn dag écht compleet.

Wil jij graag meer weten over werken bij de Yes We Can Healthcare Group? Neem dan zeker contact met me op zodat we hier over kunnen praten. Je kunt me bereiken op +31650020599 of mailen naar [email protected].

Wie weet ontmoeten we elkaar snel!