Psychiater Dagbehandeling Sabine

"Vanaf moment één leek de aanpak anders dan anders, dat sprak me enorm aan. Mijn werk is zoveel betekenisvoller geworden."

Sabine is in 2018 gestart als psychiater bij Yes We Can Clinics en heeft 1,5 jaar geleden een overstap gemaakt naar onze Dagbehandeling in Eindhoven. Ze zet zich nu zowel in als psychiater bij de Dagbehandeling als tijdens de intakes op het hoofdkantoor in Waalre. "Het mooie aan de Dagbehandeling vind ik dat ik het proces van de fellows van heel dichtbij kan volgen."

"Ik vind het enorm bijzonder om mijn steentje bij te dragen aan de behandeling van jongeren en jongvolwassenen. Als er in dit stadium van hun leven een verandering plaatsvindt, kan dit nog zoveel betekenen voor hun toekomst."

We vroegen Sabine hoe zij Yes We Can Clinics zou omschrijven in één zin? "Een bevlogen organisatie met een ambitieus team, die met nieuwe inzichten weer hoop biedt voor de toekomst van de jongeren en hun families."

Bij Yes We Can Clinics staat in de aanpak altijd 'alles voor de fellow' centraal. "We kijken echt naar wat de fellow nodig heeft, en we krijgen de vrijheid om ook buiten de lijntjes te kleuren om zo de fellow alles te kunnen bieden. Ik haal dan ook veel voldoening uit behandelingen die we succesvol mogen afronden én de ontwikkeling van het team, waardoor we de fellows een prachtige toekomst kunnen teruggeven. Dat doen we samen."

"Ik vind het geweldig dat we de verantwoordelijkheid terug kunnen leggen bij de fellows. We maken keuzes met de fellows samen en betrekken hen in het proces om zo samen stap voor stap hun leven weer terug te krijgen." – Sabine

Waarom is voor jou Yes We Can Clinics anders dan anders? "Ik vind het fijn om met mijn collega's vanuit verschillende disciplines op een gelijkwaardige manier te sparren om zo te kiezen voor een soms onverwachte, maar uiteindelijk zeer succesvolle behandeling."

Geïnteresseerd? 

Ben je benieuwd of de rol van psychiater ook voor jou is weggelegd en wil je deel uitmaken van onze Yes We Can familie? Neem dan contact op met onze recruiter Isabelle (via o6-11296671 of [email protected]). Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Benieuwd naar al onze vacatures? Check dan onze vacaturepagina.

Onze vacatures