Inhouse avond Yes We Can Clinics

16 mei 2014

Kom kennismaken met Yes We Can Clinics

Yes We Can Clinics is een van de meest succesvolle klinieken voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Ben jij benieuwd hoe jij jouw kennis en kunde kan inzetten bij Yes We Can Clinics of ben je benieuwd naar onze unieke behandelmethode?

Speciaal voor (bijna) orthopedagogen, psychologen, gedragswetenschappers, sociotherapeuten en ggz-agogen organiseren wij een Inhouse avond.

Tijdens deze avond krijg je een uitgebreid kijkje in de wereld van Yes We Can Clinics en vertellen we je graag meer over onze kliniek, onze fellows (zoals wij cliënten noemen), onze werkwijze en krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met collega’s.

“Het is geweldig om op een creatieve een behandeling echt op maat te maken voor de fellows.” - Yonda, Senior Behandelaar

Inhouse avond

Datum: Donderdag 16 mei 2024

Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur

Locatie: Yes We Can Clinics, Hilvarenbeek

Voor vragen, neem contact met ons op via [email protected] of +31 (0)40 211 0311 en vraag naar recruitment.

* Aanmelden betekent geen garantie op een plek. Wij laten zo snel mogelijk na jouw aanmelding weten of je erbij kunt zijn. Aanmelden kan tot woensdag 8 mei. 

Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van mijn aanmelding voor de inhousedag van de Yes We Can Healthcare Group. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden en kunnen te allen tijde op mijn verzoek weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens, zie ons privacystatement.