Onze recruiter Lucie

Hoi,

Ik ben Lucie  en mocht je een baan bij Yes We Can Clinics ambiëren, dan ben ik je eerste aanspreekpunt. Allereerst: gaaf dat je nu op deze pagina bent, want dat betekent dat je interesse hebt. Als recruiter vertel ik je graag alles over Yes We Can Clinics en de mogelijkheden binnen onze prachtige organisatie.

Laat ik dat niet direct op deze pagina doen. Beter is het om samen in gesprek te gaan om jouw wensen te bespreken, je vragen te beantwoorden en samen te bekijken of we bij elkaar passen. Want dat vind ik het leukste aan mijn werk: het zoeken naar de match tussen de kandidaat en Yes We Can Clinics.

Als die match er is – de kandidaat is geschikt voor de functie én lijkt het ‘Yes We Can-DNA’ te hebben – doe ik een klein vreugdesprongetje. Want dan is de kans groot dat we elkaar binnenkort collega mogen noemen. 

Dus heb je vragen over werken bij Yes We Can Clinics? Aarzel niet en neem contact met me op. Je kunt me bereiken via +31611466984 Mailen mag ook, maar de beller is sneller. Mailtjes mag je sturen naar: [email protected]

Hopelijk tot ziens!

Lucie