Hoog bezoek voor Yes We Can Clinics: Sinterklaas en zijn Pieten

05 dec 2023 - blog

Het heerlijke avondje is weer gekomen, het avondje van Sinterklaas. Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan al onze fellows, nadat hij en zijn Pieten 's nachts al 180 schoentjes hadden gevuld. Wat was het een fantastisch feest. Bekijk snel alle foto's!

December, tijd voor gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Helaas is deze maand niet altijd voor iedereen even feestelijk. Bij Yes We Can Clinics gaan ruim 180 jongeren en hun families 365 dagen per jaar de strijd aan met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Daarom proberen we de jongeren bij Yes We Can Clinics deze dagen een extra mooie ervaring mee te geven. 

Zo hebben ze gisteravond allemaal hun schoen gezet (180 schoenen bij elkaar, dat hebben we geroken...), deze schoenen werden natuurlijk gevuld met lekkers én er werd een pietengym georganiseerd.

Bij de Dagbehandeling brachten Sinterklaas en zijn Pieten ook een bezoek. Alle lieve fellows zijn extra verwend met lekkers en leuke activiteiten.

Op dagen zoals deze staan saamhorigheid en warmte extra centraal. Zowel de goedheiligman als zijn Pieten hebben enorm genoten van alle blije gezichtjes van onze fellows. Lieve Sinterklaas, Pieten, alle collega’s en fellows: bedankt, het was een geweldige dag.