Angststoornissen

Angststoornissen

Angststoornissen zijn een groep van psychische problemen die gekenmerkt wordt door aanzienlijke gevoelens van angst en vrees.

Aanmelden voor een intakegesprek

Heeft u een vraag?

Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311 (bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 18:00 uur) of maak gebruik van ons contactformulier.

Wat zijn angststoornissen?

We spreken van een angststoornis als angst, paniek en stress het leven van iemand gedurende langere tijd beheersen. De angst is vaker niet-gegrond dan gegrond en zorgt voor (sociale) problemen in de praktijk. Vaak zijn er ook lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn en nervositeit (het lichaam voelt gespannen aan, trillen, zweten).

Angststoornissen en Yes We Can Clinics

Alle jongeren hebben wel eens te maken met een angstig gevoel. Maar bij sommige jongeren is de angst zo groot dat ze er dagelijks allerlei problemen van ondervinden. Ze trekken zich terug, gaan dingen vermijden en komen zo in een neerwaartse spiraal terecht. Bij Yes We Can Clinics hebben we veel ervaring met het behandelen van angststoornissen, zoals gegeneraliseerde angststoornis, sociale angststoornis, faalangst en agorafobie.

Aanhoudende gevoelens van angst en paniek gaan regelmatig samen met een depressie of andere problemen. Wij zijn speciaal gericht op het behandelen van meervoudige problematiek. 

Benthe

Benthe werd behandeld voor angststoornis, depressie en de gevolgen van sexting.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via
+31 (0)40 211 0311 of stuur een bericht via het 
contactformulier.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311.

Intakeformulier

Waarom het werkt?

Yes We Can Clinics biedt een klinische en een ambulante behandeling, gevolgd door een intensief nazorgprogramma, waarbij onvoorwaardelijke warmte, veiligheid en op het juiste moment confronteren centraal staan. Al onze medewerkers zetten zich iedere dag in om de levens van onze "fellows" een positieve draai te geven. We zijn jaarlijks de oplossing voor honderden jongeren en hun families die compleet zijn vastgelopen in de zorg.

LEES ALLES OVER ONZE UNIEKE AANPAK