Yes We Too

Een dag speciaal voor broers en zussen

Wordt een jongere behandeld door middel van een interne opname in de kliniek in Hilvarenbeek, dan bieden we Yes We Too aan aan de broers en/of zussen van de jongere. Tijdens deze dag geven we uitleg over Yes We Can Clinics en wordt er gesproken over de ervaringen die de broers en zussen thuis hebben gehad. Ook beantwoorden we een hoop vragen zoals: wat houdt probleem- en verslavingsgedrag in en wat maakt mijn broer of zus mee in de kliniek?

Tijdens de Yes We Too-bijeenkomst kun je ervaringen delen over wat het gedrag en/of de verslaving van jouw broer of zus met de rest van het gezin doet of heeft gedaan. Daarnaast is er ruimte om te vragen hoe je het beste om kan gaan met het gedrag van jouw broer of zus. Om deze vragen op de juiste manier te kunnen beantwoorden zijn er jongeren aanwezig die de behandeling al hebben afgerond.

Yes We Can Clinics, locatie Abcoude
Yes We Can Clinics, locatie Abcoude

Samen met andere broers en zussen

Tijdens deze dag is er geen contact met jouw broer of zus in de kliniek, alleen met andere broers en/of zussen en de begeleiding vanuit Yes We Can Clinics. Wij adviseren alle broers en zussen (vanaf 12 jaar) die op dat moment een broer of zus bij YWCC in de kliniek hebben, deel te nemen aan deze middag. Voor ouders en/of begeleiders is er deze dag geen programma. Yes We Too duurt van 13:00 uur tot 17:30 uur. Voor meer informatie over deze middag kun je contact opnemen met Sander van Moorsel +31 (0)40 211 0311.

De locatie:
Nazorglocatie Yes We Can Clinics
Hollandse Kade 5
1391 JD Abcoude

Vanzelfsprekend respecteren wij de privacy van alle deelnemers en vragen wij ook tijdens de dag zelf aan de deelnemers om elkaars privacy te respecteren.

Tips voor fellows én broers/zussen

/

Meld je aan voor een Yes We Too dag

 
7 sep
Zaterdag 7 september 2024
13:00
Yes We Too September
30 plaatsen
Yes We Can Clinics - Nazorglocatie Abcoude
2 nov
Zaterdag 2 november 2024
13:00
Yes We Too November
30 plaatsen
Yes We Can Clinics - Nazorglocatie Abcoude