Yes We Can Academy

Als je komt werken bij Yes We Can Clinics, kom je niet alleen in een topteam terecht, maar word je ook nog eens intern opgeleid tot echte Yes We Can'er. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jij optimaal voorbereid aan de slag kan in jouw nieuwe uitdaging binnen een van de meest succesvolle jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten.

Iedere collega die bij Yes We Can Clinics in dienst komt, in wat voor functie dan ook, start in de Yes We Can Academy. Deze is gevestigd in onze kliniek in Hilvarenbeek.

De eerste week worden alle deelnemers volledig meegenomen in het ontstaan en de groei van Yes We Can Clinics en gaan o.a. luisteren naar inspirerende levensverhalen van oud-fellows en ervaringsdeskundige collega's. Alle collega's worden volledig bekend gemaakt met de missie en visie van Yes We Can Clinics en natuurlijk onze unieke manier van behandelen.

De overige weken van het programma zijn voornamelijk bedoeld voor het behandelend personeel. Coaches, counselors en behandelaren worden opgeleid om de behandeling écht volgens de Yes We Can Clinics methode te kunnen uitvoeren. In het begin ligt de focus daarbij op specifieke trainingen per discipline en daarna gaan zij natuurlijk ook meelopen op de vloer om praktijkervaring op te doen. Daarnaast krijgen zij een werkmap boordevol praktische en belangrijke informatie over hun functie en de behandeling van Yes We Can Clinics.

De Yes We Can Academy wordt afgesloten met een training Controle Fysieke Beheersing in de laatste week. Daarna nemen alle deelnemers uiteraard een certificaat in ontvangst en gaat hun loopbaan bij Yes We Can Clinics van start. 

Naast de Yes We Can Academy biedt Yes We Can Clinics alle collega’s van alle disciplines tevens een ruim aanbod van opleidingen en ontwikkeltrajecten aan. Omdat wij het ontzettend belangrijk vinden dat onze collega's zich kunnen blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak bieden wij daarnaast ook doorlopend onder andere werkbegeleiding en supervisie aan en hebben wij een vast ontwikkeltraject. 

Lijkt het jou fantastisch om bij Yes We Can Clinics aan de slag te gaan en te profiteren van al deze mooie ontwikkelmogelijkheden? Bekijk onze openstaande vacatures. Wil je meer informatie over werken bij Yes We Can Clinics of de Yes We Can Academy? Neem dan contact met ons op.