Actuele wachttijden

De zorg gaat door, juist nu. De coronamaatregelen hebben op veel jongeren zó’n impact, dat zeer intensieve zorg dringend nodig is. Door de afbouw in specialistische opnameplekken door heel Nederland, wordt er een groot beroep op ons gedaan. Wij zijn blij dat deze jongeren en hun families hulp zoeken en dat we ze kunnen helpen, maar dit betekent dat we periodes hebben met 150 aanmeldingen per week. Wij hopen dat u zich kunt voorstellen dat we meer tijd nodig hebben dan normaal, om dit op een juiste en zorgvuldige manier te verwerken. Daarom zijn onze wachttijden tot de intake op dit moment helaas langer dan u van ons gewend bent. Wanneer u zich aanmeldt, gaan wij direct aan de slag en doen we er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

We hebben hiervoor extra ruimte voor intakes gecreëerd en zijn van 150 naar 160 plekken gegaan in de kliniek. Door het openen van de dagbehandeling hebben we ook nog eens 40 extra plekken gecreëerd bij onze ambulante dagbehandeling in het zuiden van Nederland.

Wachttijden ambulante dagbehandeling Eindhoven 

Wachttijden kliniek Hilvarenbeek

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311.

Intake formulier