Campfire

Welkom, goed dat je er bent. In herstel komen en blijven doe je nooit alleen. Daarom introduceren wij Campfire, de app voor alle oud-fellows van Yes We Can Clinics. Hij helpt om je herstel ook na de behandeling vast te houden én je kunt er teruggeven wat je zelf hebt gekregen.

Voor het gebruik van de app krijg je als oud-fellow een unieke code. Nog geen code ontvangen? Vraag hem aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Bekijk de Campfire video

Afspraken binnen Campfire

Om de app voor iedereen zo veilig en goed mogelijk te laten werken, is het belangrijk dat je je als gebruiker aan de volgende afspraken houdt:

  • Voor de helderheid van de Yes We Can boodschap vragen wij je slechts de termen binnen het programma van Yes We Can te hanteren. Geen klinieken of substanties bij naam te noemen, en niet te cross-sharen (dat wil zeggen op elkaar te reageren, maar uitsluitend uit eigen ervaring). Daarnaast willen we je vragen om in de ik-vorm te spreken;
  • We houden ons altijd aan de vier kernwaarden: Respect, Openheid, Eerlijkheid, Bereidwilligheid;
  • Niet schelden;
  • Praat alleen over jezelf, niet over andere fellows;
  • Alles wat je hier deelt is anoniem, zodat je vrij bent om te delen wat je wilt delen;
  • Geen telefoonnummers, e-mailadressen, social media accounts of andere contactgegevens aan elkaar doorgeven.

Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring

Wil je gebruikmaken van Campfire? Houd dan rekening met de gebruiksvoorwaarden. Wil je deze inzien? Je vindt ze op deze pagina. Natuurlijk vindt Yes We Can Clinics jouw privacy enorm belangrijk. Klik op deze link om de privacyverklaring van Campfire te lezen.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen over Campfire. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons. Je mag hier natuurlijk ook je ervaringen, tips of eventuele bugs doorgeven.

Kijk voor meer informatie over jouw privacy in ons privacyreglement.