Campfire

Welkom bij Campfire van Yes We Can Clinics! Campfire is de app voor alle jongeren én hun ouders die het programma van Yes We Can Clinics hebben doorlopen. Hij helpt om je herstel ook na de kliniek vast te houden én geeft je de mogelijkheid om mede-fellows te steunen in hun eigen traject. Download 'm snel!

Bekijk de Campfire video

Gedragsregels

Om de app voor iedereen zo veilig en goed mogelijk te laten werken, is het belangrijk dat je als gebruiker ervan de volgende gedragsregels inachtneemt:

  • Voor de helderheid van de Yes We Can boodschap vragen wij je slechts de termen binnen het programma van Yes We Can te hanteren. Geen klinieken of substanties bij naam te noemen, en niet te cross-sharen (dat wil zeggen op elkaar te reageren, maar uitsluitend uit eigen ervaring) en in de ik-vorm te spreken;
  • We houden ons altijd aan de vier kernwaarden: Respect, Openheid, Eerlijkheid, Bereidwilligheid;
  • Niet schelden;
  • Praat alleen over jezelf, niet over andere fellows;
  • Alles wat je hier deelt is anoniem, zodat je vrij bent om te delen wat je wilt delen;
  • Geen telefoonnummers, e-mailadressen, social media accounts of andere contactgegevens aan elkaar doorgeven.

Gebruiksvoorwaarden en Privacyreglement

Wil je gebruikmaken van Campfire? Houd dan rekening met de gebruiksvoorwaarden. Wil je deze inzien? Je vindt ze op deze pagina. Natuurlijk vindt Yes We Can Clinics jouw privacy enorm belangrijk. Klik op deze link om het privacyreglement van Campfire te lezen.

Heb je nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons. Je mag hier natuurlijk ook je ervaringen, tips of bugs mee doorgeven.

Kijk voor meer informatie over jouw privacy in ons privacyreglement.