Portaal

Wat is het portaal van Yes We Can Clinics?

De gezondheidszorg is continu in ontwikkeling. Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om zaken zelf te regelen of na te kijken. Yes We Can Clinics omarmt deze ontwikkelingen. We vinden het namelijk belangrijk dat onze fellows altijd toegang hebben tot hun gegevens. Daarom bieden we meerderjarige fellows de mogelijkheid om in te loggen in een online omgeving, die we het ‘portaal’ noemen. Omdat het om persoonlijke informatie gaat, is het landelijk zo geregeld dat alleen meerderjarigen toegang krijgen tot zo'n portaal.

Met dit portaal zorgt YWCC er samen met onze partner Wellbee (de leverancier van het electronisch patiëntendossier) voor dat we op een veilige en makkelijke manier online informatie kunnen delen én dat belangrijke informatie ook altijd toegankelijk en beschikbaar is. In dit online portaal worden belangrijke verslagen geplaatst door YWCC. Ook correspondentie zoals de intakebevestiging is in deze omgeving terug te vinden. Daarnaast krijg je hier inzicht in je dossiergegevens zoals afspraken, je behandelplan, de zorgovereenkomst en nog veel meer. Via het portaal kun je ons ook op een beveiligde manier documenten toesturen die nodig zijn voor je behandeling. Denk aan een medicatielijst of verslaglegging van eerdere hulpverlening.

Met dit portaal ben je zelf de baas over informatie die over jou gaat: je hoeft niet eerst om inzage te vragen. Jouw informatie is daarbij veilig en goed bewaard. Natuurlijk blijven we ook gewoon per telefoon of e-mail bereikbaar voor alle vragen die je hebt. Want persoonlijk contact vinden we misschien wel het állerbelangrijkst.

Wat vind je terug in het portaal?

Je kunt de volgende gegevens in het portaal van Yes We Can Clinics bekijken:

  • Adresgegevens, je woonsituatie etc.;
  • Gegevens over je verzekering en de doorverwijzing;
  • Contactgegevens van jouw huisarts;
  • Je gezondheidssituatie en medicatiegebruik;
  • Jouw behandelplan, de zorgovereenkomst en de bijbehorende afspraken (welkomstpakket), eindverslag;
  • Correspondentie vanuit YWCC.

In het portaal kun je dus veel terugvinden, maar niet alles. Zo registreren wij geen verslagen uit het familieprogramma of jouw behandeling. Ook persoonlijke brieven die je tijdens jouw behandeling van vrienden en familie krijgt slaan we niet online op.

Wanneer kun je inloggen?

Kort nadat je bent uitgenodigd voor een intake bij YWCC, ontvang je een email van Wellbee. (afzender: [email protected]). Hierin zit een link naar de digitale omgeving. Als je op de link klikt, kun je jouw account registreren door een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Vervolgens is er een extra controle van jouw identiteit via een sms’je op je telefoon. Daarna kun je inloggen.

Hoe kun je inloggen?

Je kunt 24/7 inloggen via https://mijn.wellbee.nl/inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Je krijgt altijd een verificatie via SMS, zodat niemand onopgemerkt met jouw wachtwoord kan inloggen.

Heb je geen SMS ontvangen?

Herstart je telefoon en controleer of de SMS-box niet vol is. Als dat niet werkt, neem dan contact op met YWCC via het onderstaande nummer.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Via https://mijn.wellbee.nl/inloggen maak je eenvoudig een nieuw wachtwoord aan. Klik hier op ‘Wachtwoord vergeten?’. Na het invullen van je gebruikersnaam ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Na verificatie per SMS kun je met het nieuwe wachtwoord inloggen in het portaal.

Heb je nog vragen over het portaal? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)40 211 03 11 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 18.00 uur) of via [email protected].

Hoe kan ik mijn akkoord geven op mijn zorgovereenkomst (ook wel welkomstpakket) via mijn portaal?

Ga naar het linkermenu, kies "taken". Klik daarna op het pijltje in de openstaande taak. Op het vervolgscherm kun je het document downloaden bij het "wolkje" en door het "bolletje" aan te vinken geef je je akkoord. Klik daarna op "afronden".

Waar kan ik mijn ingevulde vragenlijst terug vinden?

Ga naar het linkermenu en kies "e-health". "e-health" openen en kies daarna voor "vragenlijsten". Onder deze knop vind je de in te vullen en de afgeronde vragenlijsten.

Naar het portaal

Klik op onderstaande knop om naar het portaal van Yes We Can Clinics te gaan.

Inloggen op het portaal