Nazorgprogramma voor ouders

Na de behandeling van een jongere bij Yes We Can Clinics, kunnen (bonus)ouders of verzorgers zo lang ze willen gebruik blijven maken van een eigen, digitaal nazorgprogramma. Hier is dus geen maximum aan verbonden. Ouders kunnen er terecht voor het uitwisselen van ervaringen en ondersteuning bij vragen of problemen waar ze mee te maken hebben. Onderwerpen als (angst voor) terugval, in herstel blijven, nieuwe vriendschappen en vertrouwen komen uitgebreid aan bod.

Aanmelden

Deze groepen worden geleid door een ervaren senior counselor. Wij adviseren u als ouders en/of verzorgers hier minstens 10 weken gebruik van te maken. Langer kan en mag altijd, het aanbod is onbeperkt. Deze digitale bijeenkomsten, met behulp van een videoverbinding, vinden plaats op maandag- tot en met donderdagavond, van 19:30 tot 21:00 uur, met uitzondering van feestdagen.

Wilt u een digitale bijeenkomst bijwonen, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen, of om de volgende informatie naar [email protected] te mailen:

  • Uw naam;
  • De naam van uw kind;
  • De dag van de week waarop u wilt deelnemen (u kunt zich tevens voor meerdere sessies aanmelden door de weeknummers en dag van uw keuze door te geven in de mail of in het formulier hierdoner).

  U ontvangt van tevoren een e-mail met een uitnodiging om deel te nemen aan de digitale nazorg. Hierin staat een link naar de bijeenkomst en uitleg hoe deel te nemen.

  Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)40 211 0311 (maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 18:00) of mail naar [email protected].

  Aanmeldformulier

  Op welke dag van de week wilt u meedoen aan het programma?
  Ik geef Yes We Can Clinics toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor deze aanmelding. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier

  Aanmelden voor een intakegesprek

  Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311.

  Intake formulier