Nazorgprogramma voor ouders

Na de behandeling van een jongere bij Yes We Can Clinics, kunnen (bonus)ouders of verzorgers zo lang ze willen gebruik blijven maken van een eigen nazorgprogramma. Hier is dus geen maximum aan verbonden. Het programma vindt wekelijks plaats middels een inloopavond in Waalre, Leeuwarden en Abcoude. Ouders kunnen er terecht voor het uitwisselen van ervaringen en ondersteuning bij vragen of problemen waar ze mee te maken hebben. Onderwerpen als (angst voor) terugval, in herstel blijven, nieuwe vriendschappen en vertrouwen komen uitgebreid aan bod.

Deze groepen worden geleid door een ervaren senior counselor. Wij adviseren u als ouders en/of verzorgers hier minstens 10 weken gebruik van te maken. Langer kan en mag altijd, het aanbod is onbeperkt.

 • Abcoude: Maandag- en dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur 
  (behalve op feestdagen, 24 december en 31 december)
 • Waalre: Woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
  (behalve op feestdagen, 24 december en 31 december)
 • Leeuwarden: Woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur
  (behalve op feestdagen, 24 december en 31 december)

Let op:
In verband met het coronavirus vinden er voorlopig geen fysieke inloopavonden plaats.

 • Tot nader order zullen er geen fysieke inloopavonden zijn in Waalre, Leeuwarden en Abcoude. In plaats hiervan bieden wij deze avonden digitaal aan via een videoverbinding.
 • In tegenstelling tot de normale gang van zaken, is het niet mogelijk om binnen te lopen, maar vragen wij u om uzelf aan te melden voor de inloopavond. Wilt u hieraan deelnemen? Mail dan de volgende informatie naar [email protected] Tijdens deze avonden is er een maximum van 18 personen per groep. Dit om ervoor te zorgen dat er genoeg tijd is voor iedereen. 
        - Uw naam
        - De naam van uw kind 
        - Op welke locatie en welke datum u fysiek had willen deelnemen (u kunt zich tevens voor meerdere sessies aanmelden door de weeknummers, dag en locatie van uw keuze door te geven in de mail)
 • U ontvang van te voren een e-mail met een uitnodiging om deel te nemen aan de digitale nazorg. Hierin staat een link en uitleg hoe deel te nemen.
 • De digitale inloopavonden vinden plaats op de gebruikelijke dagen en tijden.
 • Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 040 211 0311.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311.

Intake formulier