Nazorgprogramma voor ouders

Na de behandeling van een jongere bij Yes We Can Clinics, kunnen (bonus)ouders of verzorgers zo lang ze willen gebruik blijven maken van een eigen nazorgprogramma. Hier is dus geen maximum aan verbonden. Het programma vindt wekelijks plaats tijdens een inloopavond in Waalre en Abcoude. Ouders kunnen er terecht voor het uitwisselen van ervaringen en ondersteuning bij vragen of problemen waar ze mee te maken hebben. Onderwerpen als (angst voor) terugval, in herstel blijven, nieuwe vriendschappen en vertrouwen komen uitgebreid aan bod.

Deze groepen worden geleid door een ervaren senior counselor. Wij adviseren u als ouders en/of verzorgers hier minstens 10 weken gebruik van te maken. Langer kan en mag altijd, het aanbod is onbeperkt. 

  Let op:
  In verband met het coronavirus worden er voorlopig helaas geen fysieke inloopavonden georganiseerd. Deze inloopavonden zijn vervangen door digitale bijeenkomsten met behulp van een videoverbinding. Ze vinden plaats op maandag- tot en met donderdagavond, van 19:30 tot 21:00 uur.

  In tegenstelling tot bij de "normale" nazorg-avonden, is het helaas niet mogelijk om aan een sessie mee te doen zonder dat u zich heeft aangemeld. Wilt u een digitale bijeenkomst bijwonen, vragen wij u om de de volgende informatie naar [email protected] te mailen:

  • Uw naam
  • De naam van uw kind
  • De locatie en datum waarop u fysiek had willen deelnemen (u kunt zich tevens voor meerdere sessies aanmelden door de weeknummers, dag en locatie van uw keuze door te geven in de mail)

  U ontvangt van tevoren een e-mail met een uitnodiging om deel te nemen aan de digitale nazorg. Hierin staat een link naar de bijeenkomst en uitleg hoe deel te nemen.

  Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via 040 211 0311.

  Aanmelden voor een intakegesprek

  Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311.

  Intake formulier