Yes We're Back

Na Yes We Can

Na een zeer intensieve behandeling, nazorgprogramma en ouderprogramma, zeggen we niet dat jongeren zijn "genezen" van hun psychische problemen, verslaving of gedragsproblemen. De jongeren zijn in herstel. En dat betekent: ieder dag bewust en hard werken om een gezond, regelmatig en gelukkig leven te leiden. Zij hebben inzichten in hun gedrag gekregen, de achtergronden daarvan en nieuwe handvatten om hun leven weer op de rit te krijgen en te houden. Ze hebben ook geleerd dat ze dit niet meer alleen hoeven te doen maar dat het juist goed is om hulp te vragen als dat nodig is.

Yes We Can Meetings

Yes We Can Clinics weet als geen ander hoe uitdagend het is om in herstel te blijven of om jezelf te herpakken na een terugval. Daarom hebben wij de Yes We Can Meetings opgezet. Alle jongeren die bij Yes We Can Clinics zijn geweest kunnen levenslang gebruik maken van deze bijeenkomsten die op verschillende plaatsen in het land gehouden worden. Kijk voor meer informatie op deze pagina: https://www.yeswecanclinics.nl/yes-we-can-meetings

Yes We're Back

Ook voor de omgeving van een fellow kan het soms wennen zijn als de jongere weer terug is uit de behandeling. Op welke manier kan een familielid, docent, hulpverlener of andere betrokkene het beste contact maken met een fellow? Wat moet je wel doen en wat juist niet? Om antwoord te krijgen op deze vragen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Meer tips? Bekijk de folder

In onze Yes We're Back folder vindt u nog meer informatie, verhalen en tips van onze collega Derek. Bekijk 'm hieronder.

Nazorg voor (bonus)ouders en verzorgers

Na de behandeling van een jongere bij Yes We Can Clinics, kunnen (bonus)ouders of verzorgers zo lang ze willen gebruik blijven maken van hun eigen nazorgprogramma. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij onze nazorglocaties. Meer informatie over nazorg voor ouders vindt u op deze pagina.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31(0)40 211 0311.

Intake formulier

Neem een kijkje bij Yes We Can Clinics

Yes We Can Clinics vindt het belangrijk dat wijkteamleden, medewerkers van gemeenten, regio's, verzekeraars, verwijzers en ketenpartners een beeld krijgen van onze organisatie. Daarom organiseert Yes We Can Clinics meerdere bijeenkomsten per jaar voor deze groep. Deze bijeenkomsten vinden plaats in onze kliniek in Hilvarenbeek. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.