Yes We're Back

Yes We're Back!

Na 10 weken in de kliniek gaan fellows weer naar huis en kunt u ze als zorgprofessional of leraar ook weer tegenkomen. Wat zeg je tegen een jongere die net uit de kliniek is gekomen en hard bezig is om zijn of haar herstel vast te houden? Hoe kun je ze helpen of motiveren? Om die vragen te beantwoorden kunt u hieronder onze Yes We're Back folder of ons filmpje bekijken. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Folder: Yes We're Back

Video: Yes We're Back

Meer informatie over onze nazorg

Na de behandeling in de kliniek maken jongeren 10 weken gebruik van ons nazorgprogramma Yes We Do in Heeze, Abcoude of Leeuwarden. Meer informatie over de nazorg voor jongeren vindt u op deze pagina.

Na de behandeling van een jongere bij Yes We Can Clinics, kunnen (bonus)ouders of verzorgers zo lang ze willen gebruik blijven maken van een eigen nazorgprogramma. Deze bijeenkomsten zijn eveneens in Heeze, Abcoude en Leeuwarden. Meer informatie over nazorg voor ouders vindt u op deze pagina.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31(0)40 211 0311.

Intake formulier