Informatieavond

Voor jongeren, familie, verzorgers, geïnteresseerden en professionals

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics? Kom dan naar een van onze informatieavonden. Tijdens onze avonden geven we meer informatie over Yes We Can Clinics, onze werkwijze en het verblijf in de kliniek. Ook delen we onze visie op probleem- en verslavingsgedrag. Er is veel aandacht voor het programma in de kliniek. Bovendien besteden we aandacht aan de rol van ouders in het herstelprogramma. Bij iedere avond is een flink aantal medewerkers van Yes We Can Clinics aanwezig om al uw vragen te beantwoorden

Het is een interactieve avond met ruimte voor discussie en vragen, waarbij ook oud-fellows en hun ouders ervaringen delen.

Wij adviseren om hierbij aanwezig te zijn in het belang van het (blijvend) herstel van de fellow, de familie/verzorgers, broertjes of zusjes.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen we de informatieavond helaas voorlopig niet laten plaatsvinden. Natuurlijk blijven wij u graag persoonlijk informeren en te woord te staan. Mocht u hier behoefte aan hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u behoefte aan een luisterend oor, dan staat ons casemanagement voor u klaar om u te woord te staan. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 08.30 en 18.00 via +31 (0)40 211 0311.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Dan kunt u gebruikmaken van ons intakeformulier.

Intake formulier