Jeugdkliniek Hilvarenbeek

De specialistische behandelkliniek van Yes We Can Clinics is verhuisd op maandag 6 februari 2017 van Tenneville (Ardennen) naar Hilvarenbeek. Het gebouw van de nieuwe kliniek, gelegen op het terrein Groenendael, was eerder in gebruik als conferentiecentrum van Philips. Door de verhuizing vindt de volledige behandeling (intake, behandeling in de kliniek, ouderprogramma, broertjes- en zusjesdag en de intensieve nazorg) in Nederland plaats. De kliniek is hieronder te zien:

Het hoofdkantoor van Yes We Can Clinics blijft gevestigd in Eindhoven. Daarnaast zijn er nazorglocaties in Heeze (Noord-Brabant) en Abcoude (Noord-Holland).

Het team

Het team van Yes We Can Clinics bestaat uit meerdere BIG-geregistreerde behandelaren zoals psychiaters, verslavingsartsen, psychotherapeuten en GZ-psychologen. Verder bestaat het behandelteam uit psychologen, familietherapeuten, ervaringsdeskundige counselors, SPH’ers, SPV’ers, orthopedagogen, systeemtherapeuten, verpleegkundigen en jongerencoaches om het behandelproces te begeleiden. Een vaste casemanager en behandelaar is contactpersoon voor de ouders van de jongere.

De jongeren verblijven in een goed verzorgde jeugdkliniek en er wordt drie keer per dag een goede maaltijd verzorgd. Dagelijks vinden er groepssessies plaats, psycho-educatie, werken aan het werkboek, mini-groepen en meerdere keren per week één-op-één-sessies. Sport- en outdooractiviteiten zijn een vast onderdeel van het programma zoals: running-therapie, mountainbiken, conditie- en krachttraining en samenwerkingsopdrachten.

Yes We Can Clinics verwacht 100% inzet van de jongeren.

110606_FTF1116 Hotel en Conferentiecentrum

Wilt u meer weten over Yes We Can Clinics en de aanmeldprocedure?

Neem dan contact met ons op via tel. 040 211 0311 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Vraag een intakegesprek aan