Actuele wachttijden ambulante dagbehandeling Eindhoven

Wachttijden 16 t/m 17 jaar

Nadat u zich heeft aangemeld, gaat ons behandelteam meteen aan de slag. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met u op. Het kan zo zijn dat we aanvullende vragen hebben of u het advies geven dat een andere behandeling beter passend is. Is alles compleet dan nemen we contact op om een intakegesprek te plannen. Onze gemiddelde wachttijd voor het intakegesprek is vanaf dan 2 weken.

Voor iemand die jonger is dan 18 jaar, is de wachttijd voor de start bij de dagbehandeling (dus na de intake) afhankelijk van de gemeente. De gemeente moet voor de behandeling goedkeuring geven (een beschikking afgeven). Helaas kunnen wij geen indicatie geven van de tijdsduur. Sommige gemeenten geven binnen 10 dagen een beschikking en bij andere gemeenten duurt het soms 4 weken. We werken er elke dag aan om deze beschikking zo snel als mogelijk binnen te krijgen, maar wij zijn helaas afhankelijk van de gemeente. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de datum voor de start bij de dagbehandeling pas in te plannen op het moment dat de beschikking bij ons binnen is. 

Wachttijden 18 t/m 27 jaar 

Nadat u zich heeft aangemeld, gaat ons behandelteam meteen aan de slag. Binnen 3 werkdagen nemen we contact met u op. Het kan zo zijn dat we aanvullende vragen hebben of u het advies geven dat een andere behandeling beter passend is. Is alles compleet dan nemen we contact op om een intakegesprek te plannen. Onze gemiddelde wachttijd voor het intakegesprek is vanaf dan 2 weken, waarna de behandeling zeer snel kan starten. 

Actuele stand per

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311.

Intake formulier