Word een échte Yes We Can’er in de Yes We Can Academy

11 nov 2020 - news

Met heel veel trots mogen wij een supermooi nieuw initiatief bekendmaken:

Op 1 december 2020 gaat de Yes We Can Academy van start!

Iedere collega die bij Yes We Can Clinics in dienst komt, in wat voor functie dan ook, start met een interne opleiding in de Yes We Can Academy. Deze is gevestigd in onze kliniek in Hilvarenbeek.

De eerste week worden alle deelnemers volledig meegenomen in het ontstaan en de groei van Yes We Can Clinics en gaan o.a. luisteren naar inspirerende levensverhalen van oud-fellows en ervaringsdeskundige collega's. Alle collega's worden volledig bekend gemaakt met de missie en visie van Yes We Can Clinics en natuurlijk onze unieke manier van behandelen.

De overige zeven weken van het programma zijn voornamelijk bedoeld voor het behandelend personeel. Coaches, counselors en behandelaren worden opgeleid om de behandeling écht volgens de Yes We Can Clinics methode te kunnen uitvoeren. In het begin ligt de focus daarbij op specifieke trainingen per discipline en daarna gaan zij natuurlijk ook meelopen op de vloer om praktijkervaring op te doen. Daarnaast krijgen zij een werkmap boordevol praktische en belangrijke informatie over hun functie en de behandeling van Yes We Can Clinics.

We zijn enorm trots op alle collega's die bijdragen aan de Yes We Can Academy en natuurlijk ook op alle nieuwe collega's die op 1 december starten met de opleiding. Deze nieuwe stap gaat ervoor zorgen dat ons team alleen maar beter, hechter en sterker wordt en dat wij ons nóg beter voor alle fellows en hun families kunnen inzetten.

Meer informatie over de Yes We Can Academy vind je hier. Op dit moment zijn er verschillende vacatures binnen Yes We Can Clinics. Een overzicht van alle vacatures vind je hier.