DJ Billy the Kit brengt mini-documentaire uit in samenwerking met Yes We Can Clinics

12 feb 2021 - news

De track ‘I Got You’, gemaakt door DJ Billy the Kit en opgedragen aan Yes We Can Clinics, valt goed in de smaak bij de fellows tijdens de afscheidsceremonie als zij na 10 weken de kliniek verlaten. Het nummer wordt nu al gezien als dé voorjaarshit van 2021! ‘I Got You’ gaat over het delen van strijd, vriendschap en elkaar steunen in moeilijke tijden. Klik hier om meer te lezen over het nummer ‘I Got You’.

Billy: “Voor mij is het nummer nu al perfect en geslaagd. En ik hoop dat mensen allemaal hun eigen boodschap eruit gaan halen. Voor mij persoonlijk is de connectie die het nu al teweeg brengt bijzonder en raakt mij heel diep. Zoiets heb ik nog nooit gevoeld bij een nummer dat ik gemaakt heb. Het raakt mij gewoon echt enorm.”

Onlangs bracht DJ Billy the Kit (Joost) een bezoek aan de kliniek en sprak met Jan Willem Poot (oprichter Yes We Can Clinics) over waar zijn inspiratie vandaan kwam om dit nummer te produceren en hoe de samenwerking met Yes We Can Clinics tot stand is gekomen. Verder gingen ze in gesprek over hun heftige verleden, hun gedeelde ervaringen en over kracht en dankbaarheid. Benieuwd? Bekijk hier de mini-docu: