Sameena

“Ik was alle regie kwijt over mijn leven, hij bepaalde echt letterlijk alles.”

Een keer in de 10 weken komt ze bij ons langs en in de loop der jaren heeft ze al vele fellows weten te inspireren. Sameena, ultra-atleet, weet elke keer weer iedereen stil te krijgen met haar levensverhaal. Ze wist op jonge leeftijd haar turbulente jeugd om te buigen en ontdekte een drive in het hardlopen. Zo’n waanzinnige drive dat ze nu zelfs ultramarathons loopt, waaronder de Spartathlon in Griekenland van 246 kilometer en de 100 kilometer waar ze Nederlands kampioen is. Haar missie met de duizenden kilometers die ze elk jaar weer loopt: zoveel mogelijk aandacht vragen voor de vreselijke mensenhandel (seksuele en criminele uitbuiting).

Zo’n positieve toekomst als Sameena heeft gecreëerd gunnen we iedere fellow en daarom zit elke week weer boordevol inspirerende levensverhalen van gastsprekers, collega’s en oud-fellows. We kijken uit naar de komende jaren waarin Sameena hopelijk weer het voorbeeld mag zijn van veel fellows.

Aanmelden voor een intakegesprek

Wilt u iemand aanmelden voor een intakegesprek? Vul dan ons intakeformulier in. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en bel ons op +31 (0)40 211 0311 of stuur een bericht via het contactformulier

Aanmelden voor een intake